Förnyelse av avloppsnätet

10 juni 2024

På uppdrag av Täby kommun ska NoDig Nordics AB renovera spillvattenledningar i Näsbydal/Ringtorp.
Entreprenören kommer att arbeta på utsidan av Meteorvägen samt på innergården längst med både Meteorvägen och Kometvägen.
Arbetet är beräknat att starta v.25 och håller på v.26 ut.
Arbetstider: 08.00-17.30

Vid förnyelsen kommer miljövänliga schaktfria tekniker att användas som innebär att man inte behöver gräva sönder gator, planteringar och garageinfarter. Ledningen renspolas med spolbil innan installation. Under installation av de nya ledningarna kan det kortvarigt uppstå lukt från polyester. Lukt kan undvikas om man fyller på vatten i samtliga vattenlås (toaletter, duschar, handfat och golvbrunnar). Lukten är ofarlig och försvinner när installationen är klar. Lukt kan även bort vädras. Vi ber er att inte använda disk/tvätt/badkar under aviserad tid och datum. Toaletten kan dock användas, om än sparsamt. 

Entreprenören kommer stå uppställd med en installationslastbil över nedstigningsbrunnarna.
Om ni skall ut eller in till er garageplats ber vi er vara uppmärksamma. Det kommer finnas personer på plats som är behjälpliga så att ni kan köra in/ut där arbetet pågår.

Det kommer att sättas upp en informationsavisering i er port när/om er port blir berörd med informationen i bifogad fil längre ned.

Vid frågor om arbetet ber vi er kontakta entreprenören nedan.

Platschef/Arbetsledare NoDig Nordics AB
Magnus Eriksson, Patrik Forsman
073–560 36 22, 070–313 47 74

Hälsningar,
Förvaltningen


Till nyhetslistan