Hållbarhetspris till Brf Venus

14 maj 2024 Brf Venus tilldelas HSB Stockholms Hållbarhetspris 2024!

Styrelsen i BRF Venus har genom åren arbetat efter en vision att skapa ett attraktivt boende och strävar efter att bli Täbys mest attraktiva bostadsrättsförening. I vår vision ingår det bl.a. att främja gemenskap mellan medlemmar och att kontinuerligt minska föreningens miljöpåverkan.

Vi tycker därför att det är extra roligt att HSB Stockholm uppmärksammat detta genom att tilldela BRF Venus hållbarhetspriset 2024. Vår ordförande Magnus Tångring och vice ordförande Göte Nilsson fick motta priset vid HSB Stockholms årsstämma den 8 april.

För att läsa pressmeddelandet från HSB Stockholm, klicka HÄR.

Ord från ordförande:
"Något som jag måste säga är otroligt hedersamt och roligt. Att just vi fått denna utmärkelse och satt Venus på kartan i både media och HSBs distrikt. Vi har under året alltså funnits överträffa andra föreningar i HSB Stockholm som gjort mycket värdefulla insatser i hållbarhetens tecken.

Det är givetvis inte bara styrelsens arbete som möjliggjort detta utan jag måste nämna byggruppen som ansvarat för dessa projekt, vår förvaltare Emmie Lindqvist som är vår främsta representant och sist men inte minst vår externt anlitade projektledare Robert Vigert. De är alla nyckelpersoner i denna utmärkelse.

Motivering ges även för att Venus är en av få föreningar som har en bemannad expedition, med en fastighetsvärd som vi alla känner – Ursula Starby, att vi har nyinflyttarmöten och en mycket aktiv trädgårdsgupp.

Jag har redan blivit kontaktad från flera håll där man undrar hur vi har arbetat med just hållbarhet i alla de projekt vi utfört de senaste åren. Riktigt roligt att man ser oss som en förebild, här får vi nu fortsätta att visa att vi menar allvar med visionen att kontinuerligt minska på vår miljöpåverkan.

Det är i vart fall något som vi alla medlemmar ska vara stolta över och vårt hållbarhetsarbete i styrelsen kommer att fortsätta i enlighet med vår vision och arbetsordning för att minska på vår miljöpåverkan. Men även för att på sikt öka värdet på våra fastigheter och i slutändan skapa ett mervärde för alla oss medlemmar."

Hälsningar,
Styrelsen


Till nyhetslistan