Kö för laddplatser – Nu tillgängligt!

03 juli 2024

Brf Venus är anslutna till digital köhantering via Mitt HSB och styrelsen är glada att meddela att vi nu har infört en separat kö till våra laddplatser.

Detta initiativ är en stor del för att öka tillgängligheten för alla elbilsförare. Ni kommer enkelt kunna se vilka laddplatser som finns i föreningen och kommer smidigt kunna anmäla intresse på en ledig laddplats.

För att göra en anmälan till kön gör du som följande:

Logga in på Mitt HSB > Mina sidor > Min bostad > Mina köer.

Du kan sedan göra intresseanmälningar på lediga platser. Om platsen/platserna du är intresserad av inte är ledig för tillfället kan du prenumerera på platsen och få en notis när den blir ledig. Observera att du inte behöver göra en uppsägning av befintlig parkerings- eller garageplats om din intresseanmälan avser byte till en annan plats.

En manual finns bifogad längre ned på sidan med mer djupgående information för hur ni går tillväga för att göra en intresseanmälan på en plats i den digitala kön.

Det finns fortfarande möjlighet att få en laddstolpe installerad på er nuvarande p-plats, ni kontaktar då förvaltningen på nedan mejladress.
Forvaltning.venus@hsb.se

Hälsningar,
Styrelsen


Till nyhetslistan