EXTRA INFO.BLAD 20080902

Extra Utskick

Gemensam målning av resterande gavlar.
Det är nu hög tid att avsluta målningen av våra fastigheter i Brf Violen.
Efter förra höstens gavelmålning, målning av soprum och föreningslokal samt denna sommars målning av de egna fram/baksidorna av fastigheterna så har turen nu kommit till resterande gavlar.
Det är 13st gavlar kvar att måla, 8st på Diskusvägen och 5st på Tungelstavägen samt en del vindskivor. (Vissa gavlar har redan målningen påbörjats nertill)
Genomförande:
Lördag 6 september och Söndag 7 september, samling kl. 0930 vid föreningslokalen.
(Medtag de penslar ni tidigare kvitterat ut.)
Vi målar så mycket vi kan och hinner med under helgen.
De som inte kan ställa upp under första helgen kanske kan ställa upp någon kväll under veckan eller helgen 13-14 september.
Vi disponerar tre stycken byggställningar 6-14 september. Vi kommer att komplettera med skylift under helgen 13-14 september. (för att kunna komma åt överallt.) Utöver detta så finns föreningens egna stegar.
Styrelsen hoppas givetvis att så många som möjligt kan ställa upp.
De som ”äger” gavlar som skall målas bör delta vid målningen av den ”egna” gaveln och vara beredd att flytta undan saker och göra plats för ställningar/skylift samt skydda det som kan ta skada av ev. färg.
För ev. frågor kring målningen kontakta Patrik, Tobbe eller Kurre
Skulle vädrets makter ställa till det för oss så kan även ytterligare dagar efter den 14 september bli aktuella för ev. kompletterande målning.
För de som målar kommer enklare lunch och fika att serveras under lördag och söndag.

Väl mött på lördag,
Ordf.Patrik Lindgren

pdf-filer

För att läsa pdf-filer krävs gratisprogrammet Acrobat Reader som du med största sannolikhet redan har installerat, annars kan du ladda ned det här.