Medlemsinfo maj nr 3 2024 

15 maj 2024

Hej alla! 

 

Tack alla ni som kom vårstädningen och gjorde fastigheten fin i det härliga vårvädret. 

 

I dagsläget undersöker vi möjligheten med laddstolpar för elbil i föreningen och undrar hur stort intresset är hos er medlemmar? 

Vid intresse vänligen mejla styrelsen: brfwienerbrodet@outlook.com 

 

Information i korthet: 

 

  • Returrundan har börjat rulla i Sköndal. Kika in hemsidan: www.stockholmvattenochavfall.se/returrundan för mer information när den kommer till Sköndal nästa gång. 
  • Soprumsdörren målades under vårstädningen. Styrelsen fortsätter nu fräscha upp resterande dörrar på framsidan respektive baksidan.  
  • Vi kommer inom snar framtid byta ut portläsarna mot porttelefoner. Soprumsdörren kommer få nytt system för in- och utpassering. Mer information kommer framöver.
  • Den äldre varianten av dörrstopp är nu även återmonterad på soprumsdörren.  
  • Om du har fått skrymmande paket som du inte får ut genom brevlådan, kontakta någon i styrelsen på mejl eller sms så hjälper vi dig.
  • Första måndagen varje månad (uppehåll över sommaren) har vi styrelsemöte i HSB, där vår HSB-ledamot deltar. Han har fått tillstånd av styrelsen att ställa sig på vår bakgård i de två timmar mötet tar. Vi ska ge honom ett fysiskt tillstånd som han kan sätta upp i bilen så det blir tydligt. Hoppas på er förståelse!

 

Till sist vill vi påminna om årsstämman måndag den 27 maj kl. 19.00 i PRO lokalen på Sköndalsvägen 78. 

 

Med vänliga hälsningar 
 

Styrelsen – Sonia, Emma och Anna