Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Revisorskurs med Borevision

Revisorn har det viktiga uppdraget att granska den verksamhet som styrelsen har bedrivit och kontrollera att bostadsrättsföreningen sköts på ett tillfredsställande sätt.
På den här kursen går vi igenom hur granskningen ska gå till, revisorsrutiner och vad som är god revisionssed.

Välkommen till en kurs som ger dig goda kunskaper om revisorns kontroll av såväl årsbokslut som den löpande verksamheten.

Clarion Hotel Amaranten
Kungsholmsgatan 31
Stockholm
3 oktober 2024
18:00 - 20:00

Föreläsningen hålls på plats på Clarion Hotel Amaranten utan möjlighet till digitalt deltagande.

KURSINNEHÅLL
- Uppdraget
- Samverkan med styrelsen
- Verksamhetsområden som ska granskas
- Revisorsrutiner
- God revisionssed

FÖRELÄSARE
Joakim Mattsson, revisor på Borevision

KONTAKT
Linda Egersten, ombudsman med utbildningsansvar
kurser.stockholm@hsb.se

Har du generella frågor om HSB Stockholms webbinarier, kurser eller medlemskapet kan du skicka e-post till: brfmedlem@hsb.se

KURSAVGIFT
För styrelsemedlemmar/förtroendevalda i bostadsrättsföreningar som är medlemmar i HSB Stockholm ingår denna kurs i medlemsavgiften.
För styrelsemedlemmar/förtroendevalda i bostadsrättsföreningar som ej är medlemmar i HSB Stockholm är kostnaden 3 500 kr exklusive moms per deltagare.

Sista dag för anmälan är torsdag 26 september.