Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Juridik i brf

Det är viktigt att styrelsen tar hand om föreningens hus och kommunicerar med medlemmar på ett bra sätt. Samtidigt måste lagstiftning och andra regelverk följas när man genomför åtgärder eller ger instruktioner till medlemmarna i föreningen.

Varmt välkommen på ett webbinarium där HSB Stockholms föreningsjurister tar upp vanliga juridiska frågor som styrelsen har att hantera.

Digitalt via Teams
4 oktober 2024
12:00 - 13:00

Föreläsningen hålls digitalt via Teams och kommer inte att spelas in.
Under föreläsningen finns möjlighet att ställa frågor via en chatt som besvaras på slutet.

KURSINNEHÅLL
- Cykelrensning
- Förrådstömning/inventering
- Belamring i gemensamma utrymmen
- Kameraövervakning

FÖRELÄSARE
Sofia Ekdahl och Ida Jonsson, föreningsjurister HSB Stockholm

KONTAKT
Linda Egersten, ombudsman HSB Stockholm 
kurser.stockholm@hsb.se

Gällande frågor om medlemskapet, vänligen kontakta HSB Stockholms ombudsmän på: brfmedlem@hsb.se

KURSAVGIFT
För styrelsemedlemmar/förtroendevalda i bostadsrättsföreningar som är medlemmar i HSB Stockholm ingår denna kurs i medlemsavgiften.
För styrelsemedlemmar/förtroendevalda i bostadsrättsföreningar som ej är medlemmar i HSB Stockholm är kostnaden 3500 kr exklusive moms per deltagare.



Sista dag för anmälan är torsdag 3 oktober.