Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Onsdag
20
november 2024

Ekonomistyrning i brf

Hur mår er bostadsrättsförenings ekonomi?
Lär er att identifiera relevanta nyckeltal som visar på er förenings ekonomiska status på ett sätt som en vanlig årsredovisning inte kan.
Hur ser er förenings ekonomiska framtid ut?
Vilken effekt kommer det stundande stambytet att få på föreningens ekonomi och hur mycket måste årsavgifterna justeras för att kompensera för detta?

Välkommen till en föreläsning där ni får en djupare kunskap om er förenings ekonomi och hur ni planerar inför framtiden.

Digitalt via Teams
20 november 2024
17:00 - 18:30

Anmälan öppnar onsdag den 16 oktober.

Föreläsningen hålls digitalt via Teams och kommer inte att spelas in.
Under föreläsningen finns möjlighet att ställa frågor via en chatt som besvaras på slutet.

 

FÖRELÄSARE
Gustaf Nyblom, Ekonomisk förvaltning HSB Stockholm

KONTAKT
Linda Egersten, ombudsman HSB Stockholm
kurser.stockholm@hsb.se

Gällande frågor om medlemskapet, vänligen kontakta HSB Stockholms ombudsmän på: brfmedlem@hsb.se

KURSAVGIFT
För styrelsemedlemmar/förtroendevalda i bostadsrättsföreningar som är medlemmar i HSB Stockholm ingår denna kurs i medlemsavgiften.
För styrelsemedlemmar/förtroendevalda i bostadsrättsföreningar som ej är medlemmar i HSB Stockholm är kostnaden 3500 kr exklusive moms per deltagare.


Sista dag för anmälan är tisdag den 19 november.