Informationsbrev från styrelsen februari 2021

22 februari 2021

OKV (obligatorisk ventilationskontroll) är snart genomförd i varje lägenhet och de som ej är godkända har fått information vad som behöver åtgärdas. Det kommer att bli yttterligare åtgärder som behöver utföras under våren. De lägenheter som berörs av detta komma att få information längre fram.

Vi vill påminna om att det är dags att lämna in motioner inför stämman i vår. Kommer exakt datum till stämman senare. Vi avvaktar att boka in stämman för att följa rekommendationerna från Folkhälsomyndighten.

Styrelsen håller på att ta in anbud under våren inför byte av lägenhetsdörrar till brand- och säkerhetsdörrar. Detta kan efter genomförandet påverka era hemförsäkringar positivt.

Styrelsen planerar en eventuell stälddag i maj om pandemin så tillåter. Under våren kommer en container att ordnas.

Vi vill åter informera att vi måste städa i tvättsugorna efter oss annars kan vi bli avstängda. Genom de digitala systemen ser vi vem som haft vilka tider.

Vi vill även påminna att det endast är tidningar/papp, glas, plast, metall kartong, matavfall och restavfall som ska slängas i våra miljöhus. Batterier och glödlampor går också bra. Dock inte bilbatterier och elektronik och dylikt! Allt annat som slängs där medför en extra kostnad på föreningen som slutligen hamnar på våra hyror. Tänk på detta!

Det finns två odlingslotter lediga. Är du intresserad kan du höra av dig till expeditionen eller meila till: hsbbrfdalbo@gmail.com

 

Styrelsen