Nya Styrelseledamöter

02 februari 2022 Vår bostadsrättsförening behöver förslag på nya styrelseledamöter

Just idag har vi en vacker vinterdag i Paradiset, och snart kommer den ljumma våren. Dit längtar nog de flesta. Till våren kommer också bostadsrättsföreningens årliga stämma. Och till dess behövs förslag på nya styrelseledamöter. 

Minst två av styrelsens nuvarande ledamöter har på grund av personliga skäl, aviserat att de inte kommer att ställa upp för omval vid vårens stämma. 

Eftersom det inte finns några styrelsesuppleanter, behövs två nya medlemmar i styrelsen. 

Tänk till och prata gärna med dem som Du tror skulle kunna företräda Dej och Föreningen på ett bra sätt. 

Att sitta i styrelsen för vår förening är ett fint uppdrag. Det är ett sätt att hålla sig själv och andra uppdaterade om vad som händer, och att faktiskt kunna påverka vad som ska hända. Det är naturligtvis ett ansvar att se till allas bästa i föreningen. För nya styrelseledamöter finns utbildning genom HSB, och självklart får man vara med på ett par möten, för att själv upptäcka hur det går till, och vad som händer, vad man faktiskt pratar om, och om kemin stämmer med övriga och så vidare.  

Lämna sedan Dina förslag i första hand till valberedningens sammankallande, Edita Mikuljan, eller till någon av styrelsens nuvarande ledamöter. 

Barbro Andersson, för brf Gazellen i Paradiset.