Sommaren 2022

13 september 2022 Nya styrelsen Köksfläktarna Fönsterbalkar Trivselfrågor

Från stämman - Ny styrelse

Laila Nilssson avgick som ordförande, efter ett mycket förtjänstfullt utfört arbete. Detsamma gällde Mikael Andersson, som avgick som bovärd och som vice ordförande i styrelsen, efter att ha skött detta med den äran. Som väl är, är han kvar som fastighetsskötare. 

Vid stämman valdes Kjell-Åke Svensson som ny ordförande, och Ulrika Johansson valdes som ny ledamot. 

Styrelsens nya sammansättning har framgått av informationsskyltarna vid entrédörrarna sedan dess. 

Kjell-Åke Svensson, ordförande, Barbro Andersson, sekreterare, Tommy Wåhlin, ledamot, Fredrick Larsson, ledamot, Ulrika Johansson, ledamot och Nathalie Åhlund, HSB Sydosts ledamot. 

OVK - Obligatorisk ventilationskontroll - våra köksfläktar

Vid OVK-besiktningen i våras fick vi underkänt. Därför har alla köksfläktar i föreningen nu kontrollerats, i vissa fall bytts ut, och i vissa fall har de ändrats så att de nu är kolfilterfläktar. 

Fönsterbalkarna

Vid besiktning fick fönsterbalkarna inte godkänt överallt. Vi har haft kunnigt folk inhyrt för att kontrollera och lämna förslag på vad som behöver göras. De kom fram till att det inte finns någon som helst anledning att byta ut fönsterbalkarna, men däremot behöver tegelfogarna runt dessa balkar lagas. och det är det som sker just nu.

Trivselfrågor

Vid senaste styrelsemötet föreslog Kjell-Åke Svensson att vi skulle bilda en liten grupp som jobbar med trivselfrågor. Gruppen består av Kjell-Åke, Ulrika, Maria Norén och jag. 

Så om ni som medlemmar i föreningen har några konkreta förslag är ni självklart mycket välkomna till någon av oss med dem. 

 

Under hösten räknar jag med att kunna lämna uppdateringar på hemsidan betydligt oftare än vad som skett på sistone. 

Vänliga hälsningar

Styrelsen för brf Gazellen

/Barbro Andersson