2022 Aimo Park AB tar över kontrollen av besöksparkeringarna

Detta är ytterligare en påminnelse om att våra besöksparkeringar kommer att avgiftsbeläggas från årsskiftet.
Eftersom vi i Föreningen inte själva har kunnat komma till rätta med ofoget att använda besöksparkeringarna som personliga och dessutom parkera på gräs och gångvägarna, kommer Aimo Park AB att från årsskiftet att ta ut avgifter för besöksparkeringarna. Dessutom blir det böter för dem som fortsätter att parkera på gångvägarna utan giltiga skäl. 

Viktig information till alla medlemmar i Brf Gazellen

Styrelsen har fått in många synpunkter på hur vi parkerar inom vårt område. Både vad gäller besöksplatser samt att bilar står på gångarna eller gräset inom området. 

Att parkera på gångarna medför att till exempel sopbilen eller räddningstjänst får problem att komma fram. Så kan vi inte ha det. Efter mycket övervägande i styrelsen har vi kommit fram till att parkeringsbevakning behöver införas. Övervakningen kommer att starta 1.a januari 2022 och kommer att skötas av Aimo Park. 

Besöksplatserna kommer att avgiftsbeläggas med 5 kronor per timme dygnet runt, eller 80 kronor per dygn. 

Betalningsalternativen för besöksplatserna kommer att vara via en applikation eller sms. Vänligen läs på skyltarna. 

På övriga området gäller strikt parkeringsförbud utom för i- och urlastning. Bevakning kommer att ske på olika tider, även kvällar och nätter. 

Överträdelse mot parkeringsreglerna kommer att beivras av Aimo Park både när det gäller besöksplatser och parkering på området. 

Vänligen

Styrelsen för bostadsrättsföreningen Gazellen