Start av fönsterbyte

21 november 2021 Tisdagen den 23 november påbörjas byte av fönster. Arbetet startar i trappuppgången PLV 12A.
Bytet av fönster genomförs i en trappuppgång i taget enligt utdelad info, och ju mindre störningar på vägen för de som monterar dess bättre kan vi hålla planeringsschemat för första delen och vara klara med hela PLV12-huslängan fram till och med 21/12 enl utdelad info.
Så läs igenom det som delats ut och förbered dig på bästa sätt, så vill de som monterar kunna arbeta under de bästa förhållande vi kan påverka, så långt.

PLV12A-boende/medlemmar
Dags för dig att förbereda i lägenheten, enligt tidigare utdelad instruktion i brevlåda (och samma info ligger även uppe digitalt i tidigare nyhetsinlägg här på HSB-hemsidan samt på facebook), rörande fönsterbyten som nu står för dörren med start tisdag 23/11 och ni har ett detaljschema även uppsatt i er trappuppgång. Om allt går smidigt som planerat kommer lägenheterna i PLV12A att vara klart i och med kommande vecka 47, till nästa helg.
(Information rörande PLV12B sätts upp i trappuppgång i slutet av vecka 47 och då är det er tur att förbereda enligt utdelad instruktion i brevlåda samt kommande detaljplan i er trappuppgång.)

Hälsningar om en god söndag,
Ordf Pia