Senaste nytt från styrelsen

20 oktober 2014 Påminnelse! De som inte lämnat in enkäten avseende terassräckena ombedes göra detta omgående. Lämnas i brevlådan vid vicevärdsexpeditionen.

Städdagen genomfördes lördagen den 11 oktober. Tack alla ni som ställde upp och förgyllde dagen med såväl gott arbete som glatt humör och gott kamratskap

Asfaltering kommer att ske inom området under veckorna 44 och 45. Skanska kommer hit och fräschar upp våra inre asfalterade ytor. De kommer att laga på cirka 15 ställen. Tänk på att hålla så bilfritt som möjligt – dels för deras del och inte minst att slippa asfaltstänk på bilen.

Koloniområdet har genomgått en ansiktslyftning – värt ett besök – inom kort kommer vi ut med intresseanmälan till nya brukare

Snickarboden, som finns mitt emot Paradvägen 17, har tidigare i år fått sitt lyft – vi emotser mer målar- och snickarglada besökare.

Terassmålningsenkäten från i våras är inte bortglömd – målningssäsongen lider mot sitt slut och vi återkommer med uppföljning efter vintern.

Terasslådornas säsong börjar närma sig sitt slut. Inför invintring tänk på att inte låta grannen under få del av ert rens och planera att växtligheten inför nästa säsong inte överskrider 50 cm.

Styrelsearbetet är för närvarande koncentrerat till att vi arbetar med att utarbeta gemensamma regler, utöver stadgarna, för allas trivsel. Kom gärna med tips om oklarheter

Sist men inte minst vill vi bjuda in till medlemsmöte preliminärt onsdagen den 3 december. På agendan står då utöver budget och avgifter 2015, även information angående nya avskrivningsregler som gäller för bostadsrättsföreningar from 2014.

Styrelsen