Välbesökt medlemsmöte

03 december 2013 Över 70 medlemmar fyllde kvarterslokalen den 27 november för att delta i det medlemsmöte som arrangerades. Förutom en information från Securitas angående larm, gick ordföranden Uno Persson igenom bugdeten för 2014. Styrelsen har beslutat att ta ett lån på 4 miljoner för att finansiera underhållet. Det betyder också att årsavgiften höjs med 5 procent från och med den 1 januari 2014.

De större arbeten som gjorts och som görs, är bland annat byte av garageportar, utbyte av till- och frånluftsaggregaten/fläktarna i varje lägenhet. Nästa år kommer också målningsarbeten av fasader att utföras.
För att finansiera arbetena och för att i fortsättningen ha en god likviditet, har styrelsen beslutat uppta ett lån på 4 miljoner kronor.


Årsavgiften höjs med 5 procent
I samband med att finansiera arbeten som görs på fastighetsbeståndet inom Kungsgården kommer hyran från och med den 1 januari 2014 att höjas med 5 procent. Samtidigt fryses insättning till inre fonden. Det vill säga - bostadsrättsinnehavaren gör ingen avsättning till den inre fonden efter den 1 januari 2014. De pengar som finns där och som är kopplad till respektive lägenhet, är tillgängliga bostadsrättsinnehavaren så länge det finns medel kvar.

Ett stort tack till medlemmarna
Styrelsen vill slutligen tacka alla medlemmar som hjälper till med olika insatser som häckklippning, städdagar med mera och önska alla en God Jul och Ett Gott Nytt 2014