Info maj

31 maj 2011

Gemensamt bostadsrättstillägg tecknat
På årsstämman den 12/5 beslöts att föreningen ska teckna ett bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter. Detta tillägg till föreningens fastighetsförsäkring börjar gälla från 2011-06-01.
Detta har hittills tecknats och ingått i respektive hushålls hemförsäkring. Nu ska var och en säga upp bostadsrättstillägget i sin hemförsäkring. Observera att det enbart gäller denna del av försäkringen, hemförsäkringen i sig ska givetvis behållas.
Vid frågor, kontakta Ulf Ulfsax, tel 774359, eller Lennart Larsson, tel 15128.

Föreningen tillhandahåller batterier till brandvarnare
I samband med senaste vattenavläsningen, kontrollerades att alla lägenheter hade minst en fungerande brandvarnare. Då så inte var fallet, har styrelsen beslutat att föreningen tillhandahåller batterier och byter i samtliga brandvarnare vid nyår i samband med vattenavläsningen. Själva brandvarnaren står dock respektive hushåll själva för även i fortsättningen.

Portabel jordfelsbrytare
Vid användning av el-gräsklippare och häcksax bör jordfelsbrytare finnas. Robin Evertsson och Thorleif Berntson har skänkt föreningen varsin portabel jordfelsbrytare. De ligger på hyllan längst in i redskapsboden. Tack, pojkar.

Kontaktuppgifter
Se uppdaterad styrelselista under fliken "kontakt".