Info november 2010

08 november 2010


Oförändrad månadsavgift 2011
Vi behöver inte höja månadsavgiften nästa år heller. Tack vare det fortsatt låga ränteläget och att vi gör mycket jobb själva, hålls kostnaderna nere.

Föreningens hemsida
Föreningen har haft en hemsida i många år. Den har dock endast bestått av en startsida. Nu har vi aktiverat denna. Här finns nyheter, kontaktuppgifter, stadgar, årsredovisning mm. Lennart Larsson, som tills vidare är ansvarig för hemsidan, är tacksam för bidrag i form av bilder och texter. Det vore t.ex. intressant med lite historisk information. Hur såg vårt område ut före 1989 då våra fastigheter byggdes. Adressen till vår hemsida ärwww.hsb.se/sydost/larkan.

Intresseförfrågan angående bredband
Föreningen tillhandahåller idag ComHems analoga grundutbud av TV-kanaler, vilket kommer att ske även fortsättningsvis. Var och en beställer själv ytterligare tjänster såsom bredband, telefoni och digital-TV. Om vi i stället tecknar ett gruppavtal för bredband skulle kostnaden halveras. Dessutom skulle vi få telefonitjänsten (fasta delen) kostnadsfritt. Därför gör vi nu en liten enkät om intresset för att föreningen tecknar ett gruppavtal avseende bredband- och telefonitjänster, som då debiteras tillsammans med övriga månadsavgifter. Även efter ett sådant avtal kan naturligtvis var och en beställa tilläggstjänster.