Infoblad september 2013

06 september 2013

Dörrbytet håller på att slutföras och vi hoppas att ni alla är nöjda! Mats kommer ha huvudnyckel som tidigare. Om man låser sig ute kan Mats (när han är hemma) låsa upp och styrelsen har beslutat att ta ut en avgift på 500 kr för detta. Skulle detta inträffa när Mats inte är hemma, får man ta kontakt med en låssmed.

Vi har tagit fram en offert på vad det skulle kosta att byta ring och handtag på förrådsdörrar samt sätta lås (med samma nyckel som till ytterdörren) på altandörr. För förrådsdörren skulle det kosta ca 500 kr och ca 1000kr altandörren. Priset inkluderar även montering och kostnaden får den boende själv stå för. Priset gäller om intresset finns hos tillräckligt många. Betalningen kan delas upp om man önskar.

Vi har även fått en offert på vad det skulle kosta att sätta in jordfelsbrytare i lägenheten och priset för detta är ca 1600kr. Samma sak gäller här, intresse måste finnas hos tillräckligt många för att priset ska gälla.
Meddela intresse för lås/jordfelsbrytare till Mats senast 18/9.

Höstens städdag blir den 19/10!

Vi vill påminna om att gångarna mellan våra hus är gång/cykelvägar och att biltrafik/parkering där, i möjligaste mån, ska undvikas.

Styrelsen har även beslutat att all form av fordonstvätt nu är förbjuden på föreningens område.