Info styrelsemöte 18 mars

01 april 2019

Avgiftsavierna för kvartal 2 har varit försenade och problemet har legat hos PostNord. Uppgifter på OCR nummer och hur mycket ni ska betala aktuell månad kan ni få om ni ringer till Linda på HSB kontoret om ni inte har en dator där ni kan logga in i portalen och kolla de uppgifterna. Ett mycket bra alternativ är att skaffa autogiro.

För att undvika stopp i köksavlopp så är det tacksamt om ni undviker att hälla ut fettet i stekpannan i slasken, använd hellre hushållspapper eller häll ut det på tidningspapper.

Du som vet att du har en cykel/cyklar som står i cykelhusen men som av någon anledning inte används uppmanar vi snällt att ta bort därifrån. Det finns utrymme i källaren i hus 40 och 46 för detta ändamål. Detta för att undvika att det blir överfullt i cykelhusen.

Hobbylokalen i hus 46 kommer vi att byta lås på så att den blir tillgänglig för alla med lägenhetsnyckel. En bokningslista kommer att finnas där man kan skriva upp sig på om man vill anordna något arrangemang. Mer info om när det är klart kommer.