Information från styrelsen - 17 januari 2022

25 januari 2022
Utbyggnad balkonger

 

Erik Källsson från Balco deltog på vårt styrelsemöte där han visade bilder på hur utbyggnaden kan komma att se ut samt info om tillvägagångssätt fram till extrastämma för beslut och fortsättningen efter. Han lämnade en pärm med info om samtliga delar i projektet och ett exemplar på hur en balkong kommer att se ut kommer att finnas fysiskt under våren som alla boende kan gå in i och se på , ställa frågor och känna efter.

Termostatbyte

Det har varit mycket upprördhet och många samtal om att det varit kallt i lägenheterna efter bytet (det ska vara 21,9 grader) och det ska mätas mitt i ett rum, cirka 1 meter upp från golvet så ni som mäter temperaturen måste göra det på rätt sätt annars kan det bli fel utfall på temperaturen. Vi har för avsikt att göra en genomlysning av värmecentralen.

Mejl från medlemmar

Samtliga mejl från medlemmar till styrelsen ska skickas till föreningen på adress, mistluren.38@gmail.com och mejlen kommer att hanteras som skrivelser på kommande möte om det inte är en akut fråga som behöver ett omedelbart svar. Alla i styrelsen kan läsa föreningens e-post och läsa det som inkommit och är det av privat eller akut art så hanteras det som så.

Miljöhuset

Vi kontaktar Västervik Miljö & Energi och ber dem byta ut ett kärl med tidningar mot ett ytterligare kärl för kartong enligt önskemål från flera boende.

Fönster och dörrtjänst kommer att åtgärda det saknade låsvredet på insidan av dörren.

 

OVK, (obligatorisk ventilationskontroll)

Det är dags för OVK-besiktning under året och vi kommer att ta in anbud från tre (3) firmor där sista svarsdag kommer att vara den 14 mars.

 

 

Styrelsen