Information från styrelsen - juni 2022

14 juli 2022 Ventilation och värme, Träd och buskar, HSB-kontoret, Miljöhuset, Katter och Barnvagnsrum

Ventilation och värme

Jan-Peter skriver ihop ett frågeunderlag gällande översyn av ventilationen samt värmesystemet och skickar ut till tre firmor så vi kan få in ett kostnadsförslag på vad detta skulle kosta.

Träd och buskar

Styrelsen har fått en skrivelse om att det ska rensas bakom hus 48 vid staketet samt en begäran om att trädet bakom hus 46 A ska beskäras och arbetet är beställt hos Riksbyggen.

HSB-kontoret

Linda på HSB kontoret har semester f.o.m vecka 26 -29 och under den tiden kan man kontakta HSB kundtjänst på tele 010-4513010. Föreningens kontor har tisdagsöppet som vanligt.

Miljöhuset

Styrelsen har skickat ut ett förfrågningsunderlag till tre firmor för att få in förslag på om det går att byta ut karm samt dörr på miljöhuset för att undvika mer strul samt kostnader på vad detta kommer att kosta.

Katter

Styrelsen har fått till sig att en del kattägare har dålig koll på sina katter som ibland springer in till andra som bor på nedre botten vilket inte alla uppskattar. Varje kattägare har ett ansvar att se till sin katt och för er som drabbas är det ett gissel naturligtvis. Prata med kattägaren och säg att det är ett problem och det finns medel hos djurbutiker att köpa som man kan strö ut runt sin balkong och som inte katter gillar. Ett förslag bara eftersom inte styrelsen har någon lösning på problemet i övrigt.

Barnvagnsrum

Mopeder ska ej förvaras i barnvagnsrum och ej heller i cykelhusen, de tar för mycket utrymme från cyklar, ställ dem vid sidan om eller i källaren.

 

STYRELSEN ÖNSKAR ALLA EN GLAD OCH HÄRLIG SOMMAR!

 

Vi har det första styrelsemötet efter sommaren den 22 augusti med fastighetsbesiktning samt då vi beslutar om kommande möten.