Information från styrelsen - november

29 november 2021 Inbjudan till medlemsmöte 29 november, om ytterdörrar, avgiftshöjning 2022, cyklar, hobbyrum och pappersavier.

Medlemsmöte den 29 november

Styrelsen har hyrt VFF:s lokal på Karstorpsgärdet från kl 18.00. Styrelsen kommer att informera om framtida planering gällande motionen om utbyggnad och inglasning av samtliga balkonger. Info om laddstolpar, solceller, luftpump samt hjärtstartare och utbildning om detta. Övriga frågor ni kan tänkas ha tar vi upp på detta möte också. Föreningen bjuder samtliga på fika och glögg. Varmt välkomna!

Ytterdörrar står uppställda
Klagomål har inkommit till styrelsen om att vissa sätter upp ytterdörrarna och låter dem stå öppna under dag- och kvällstid. Det är okej vid tillfällen som i och urlastning, in-och utflytt, i övrigt ska ytterdörrarna vara stängda.

Avgiftshöjning
Styrelsen beslutade om en avgiftshöjning på 3 % från och med januari 2022 och syftet med det är att slippa en större höjning vid det planerade fönster- och dörrbytet 2024 som ska genomföras då enligt underhållsplanen. Frågor tas upp på medlemsmötet.

Omärkta cyklar bortforslade
Samtliga omärkta trasiga cyklar är bortforslade från våra källare.

Stängt hobbyrum
Hobbyrummet är tillfälligt stängt tills vi har bestämt vilka ordningsregler som ska gälla för att få vistas där.

Pappersavier upphör i januari
Vi påminner återigen om att pappersavier upphör att skickas ut från och med januari 2022. Ni som inte åtgärdat detta behöver göra det snarast.

Styrelsen HSB Mistluren