Information från styrelsen – september 2022

03 oktober 2022 Återigen dåligt städade tvättstugor kan bli påföljd, uppskjutet medlemsmöte, fläktsystem, dörr i miljöhus, info om träningslokal och målning av parkering.
  • Klagomål har återigen inkommit till styrelsen om dåligt städade tvättstugor efter användande. Viktigt att ni som ska tvätta skriver upp lägenhetsnummer och trapphus tydligt på listan så kontakt kan tas med den som inte städat efter sig. Styrelsen kommer vid upprepade förseelser gällande städning att ta kontakt med den boende och göra ett störningsärende av det. Läs reglerna som finns uppsatta på anslagstavlan och följ dem för allas bästa.
  • Vi fär skjuta på medlemsmötet till mitten av november med anledning av att anbudsförfrågan behövde justeras på grund av av att det finns asbest under plåten vid fönstren så anbudstiden är förlängd till slutet av oktober. Inbjudan till medlemsmöte aviseras senare.
  • Vi har fått in anbud gällande översyn av fläktsystemet för att justera de anmärkningar vi fått efter genomförd OVK, mer info kommer.
  • Dörren till miljöhuset är nu justerad. Sätt inte kvastskaft eller dylikt mellan för att hålla dörren öppen när ni är där, det är inte bra för dörren och den kan gå sönder igen. Är ni rädda att bli inlåsta så finns det ett dörrvred på insidan som man kan använda för att öppna dörren om automatiken inte skulle fungera.
  • Anne Bernsdorff ser till att det blir städat en gång/vecka i träningslokalen men du som använder dig av maskinerna har ett ansvar att städa efter dig, det finns regler för användande även där. För att boka tid skriv upp dig med namn och lägenhets nummer i kalendern som sitter utanför lokalen.
  • Vi avvaktar med målningen på parkeringen tills vi fått in priser på vad nya p-platsskyltar kostar och vädret är lite bättre. Troligtvis under våren 2023.

Styrelsen HSB Mistluren