Information från styrelsen 11 april 2022

20 april 2022

Underhåll
Riksbyggen kommer att se över plåten på huskropparna som är mellan tak och de översta fönstren, många nitar är utslitna och behöver bytas ut och vi vill inte ha någon plåt som hänger löst och kan ramla ner på någon.

Informationsmaterial
Informationsmaterialet till nya medlemmar är uppdaterat och ligger på hemsidan under Dokument

Fönsterbyte
Det finns ett exemplar på hur de nya fönstren kommer att se ut om någon vill komma ner till kontoret och titta de tisdagskvällar när det är öppet.

Miljöhuset - det är ditt ansvar att sortera ditt avfall och slänga rätt (i rätt kärl!)
Uppmaning till skärpning när det gäller hur ni agerar när ni slänger sopor i största allmänhet men speciellt när det gäller kartong. Flyttkartonger ska ej tejpas ihop och ställas vid sidan om kärlet om det inte får rum inuti, då får man istället forsla till deponin i Målserum, alternativt spara dem i sitt förråd tills det finns en container. Alla större kartonger ska tas isär eller plattas till innan de kastas i kärlen!
Läs mer om vårt Miljöhus här>>

För att öppna bommar vid deponin på Målserum använder du numera ditt körkort. För öppettider se vastervik.se. Det är ditt ansvar att återvinna ditt avfall och sånt som vi inte har några kärl till (som t.ex elartiklar, färgrester etc) ska lämnas på Målserum och inte ställas på golvet i Miljöhuset (eller för den delen kastas i fel kärl!). Tacksamt om vi alla kan visa hänsyn när vi hanterar vårt avfall.
Vid Ica Maxi och Coop Extra finns miljöskåp där du enkelt kan lämna smått, farligt elavfall samtidigt som du handlar. Du kan till exempel lämna lampor, batterier och småelektronik så som eltandborstar, mobiltelefoner eller rakapparater.

Stämma - nytt datum
Vi har fått ändra datum för årets stämma till den 9 juni så vi kan få en stämmoordförande från HSB Sydost.

Hälsningar styrelsen