Information från styrelsen 15 mars 2021

19 mars 2021 Om felanmälan av reparationer och bilar på området
TÄNK PÅ DETTA INNAN DU FELANMÄLER TILL RIKSBYGGEN!
När det gäller reparationer som föreningen ansvarar för ska felanmälan till Riksbyggen göras av styrelsen, inte av de boende själva. Enskilda medlemmar ska endast felanmäla saker som de själva ska bekosta. Exempel på reparationer som ska felanmälas av styrelsen är: – Ytterdörrar samt dörrstängare – Radiatorer – Ventilation – Tvättstugemaskiner – Belysning – Lekparksutrustning – Miljöhuset Anmälan som styrelsen gör till Riksbyggen görs för att samordna insatser och för att undvika dyra serviceavgifter i onödan.

 

Kontakta Tom Tengver som är ansvarig samordnare för reparationer som tillhör föreningens ansvar. Telefonnummer står på din entrétavla.
 
BILAR INOM OMRÅDET
Det förekommer okynneskörning inom området och även att bilar står parkerade (på andra platser än parkeringar) en längre tid än vad som är tillåtet. Upptäcker du att någon, gång på gång, gör detta så kan du som boende rapportera detta direkt till Securitas genom att ringa det telefonnumret som står på skylten vid gästparkeringen. Hälsningar styrelsen