Information från styrelsen 21 juni 2021

30 juni 2021 HSB semesterstängt, info till dig som flyttar, tips om du behöver göra enklare reparationer eller städning, fastighetsbesiktning 30/8 och inköpta sommarspel.
  • Linda på HSB-kontoret har semester vecka 30 – 33 och det kan vara svårt att ta ut pengar på inre fonden under den tiden, behöver du använda ditt sparande så passa på att ta ut dem före vecka 30.
  • Du som står i begrepp att flytta, försök att ta dig till målserum om du har mycket som ska slängas för att undvika att det blir överfullt i våra sopkärl. Tacksamt om du respekterar denna begäran.
  • För er som behöver fixa enklare reparationer eller städ i lägenheten, så finns det firmor som har rot och rutavdrag, några exempel är Tjust Alltjänst, mobil 070-5369303 samt Veteranpoolen, 0490-561717. Det finns naturligtvis fler men styrelsen har inte uppgifter till alla. Valet är ditt!
  • Fastighetsbesiktning kommer att genomföras den 30 augusti och då har vi även vårt styrelsemöte på kvällen. Meddela gärna styrelsen via e-post eller brev om du har något du vill att vi tar upp.
  • Utespelen är beställda, badmintonset, kubb samt boccia, två av varje. Kan förhoppningsvis bokas under juli månad när det finns en handhavande - samt bokningsinstruktion tillgänglig. Spelen kommer att förvaras i hobbyrummet, källaren hus 46. Boende får själva hålla koll på när de finns tillgängliga.
  • Samordnare av felanmälan.Tom Tengver har avsagt sig som samordnare när det gäller att anmäla fel som föreningen ansvarar för. Kontakta någon annan i styrelsen om det inte är akut.

Styrelsen önskar samtliga en underbar sommar!