Information från styrelsen 23 maj

30 maj 2022 Information om OVK, skyddsrum, medlemsmöte, container, brandsyn och miljöhuset

OVK
Det har inkommit en del klagomål från några boende att det är höga ljud från fläktarna efter OVK besiktningen, utredning pågår.

SKYDDSRUM
HSB Sydost och Natahlie Åhlund har fått uppdraget att göra en inventering av våra skyddsrum.

MEDLEMSMÖTE
Vi har diskuterat i styrelsen och med Balco och meddelat dem att vi måste ta in fler anbud gällande en ev balkongutbyggnad och av den anledningen vill inte Balco ta fram en prototyp på ny balkong för de hade förutsatt att vi skulle genomföra en stämma och ta ett beslut på detta i juni. Det blir av den anledningen inget medlemsmöte eller någon visning av den tänkta balkongutbyggnaden i maj månad.

CONTAINER
Vi har beställt en container för brännbart och några pallar för elskrot som kommer att stå i anslutning till miljöhuset från fredag den 27/5 till och med måndag morgon den 30/5. Passa på och rensa och kasta ert skräp!

 

BRANDSYN
Anne och Leila kommer att genomföra en brandsyn i samtliga entrèer och även kolla i barnvagnsrummen  så ni som vet att ni ställt in något som ej är tillåtet kan passa på att ta bort det snarast. Vi har tidigare gått ut med vad som är OK att förvara i de utrymmena. 

MILJÖHUSET
Dörren till miljöhuset har strulat till och från under en lång tid och vi utreder nu möjligheten att byta ut dörren med karm så vi kan få en hållbar lösning på problemet.

 

Hälsningar Styrelsen