Information från styrelsen 9 november 2020

09 november 2020

Avgiftshöjning
Styrelsen beslutade vid senaste mötet att höja avgiften för 2021 med 3 %. Detta gör vi för att inte behöva höja så mycket om stämman beslutar att vi ska bygga ut våra balkonger.

Brandvarnare i lägenhet
Du måste själv se till att du har en fungerande brandvarnare och byta batterier vid behov i din lägenhet. Behöver du hjälp med batteribyte i din brandvarnare så kan Riksbyggen hjälpa dig mot en kostnad. Detta är speciellt viktigt nu inför årets mörka period då många tänder levande ljus.

Pälsdjur i området
Forskare som jobbar med coronaviruset har upptäckt att pälsdjur kan mutera detta virus. Det är nu extra viktigt att alla har uppsikt över lösspringande pälsdjur.

Rökning i miljöhus
Det är absolut förbjudet att röka inne i miljöhuset eller i direkt anslutning till huset. Eftersom vi tidigare haft tillbud med att någon tänt eld i flera behållare i miljöhuset är det absolut förbjudet att röka där. En boende har upptäckt att det luktade rök och började leta igenom alla behållare för att se så att det inte brann i någon av dem.

Garagen
Det är förbjudet att ha värmefläkt inkopplad i garagen. Motorvärmare får man ha om den är kopplad till en godkänd timer.

/Styrelsen