Information från styrelsen oktober

19 oktober 2021 Om termostater, nya parkeringsplatser, takavvattning, avier, containrar och cykelrensning.

Termostatventiler
Styrelsen har fått in några offerter gällande byte av termostatventiler och arbetet kommer att påbörjas så snart som möjligt.

Parkeringsplatser
Styrelsen har vid flera tillfällen diskuterat p-platser bakom garaget mellan hus 46 och 50 och har nu fått ett kostnadsförslag från Riksbyggen. Vi flyttar buskarna mellan de båda utfarterna och flyttar dem till andra ställen inom området där det fattas och anlägger istället 4 p-platser där.

Takavvattning
Vi har pratat med Olle Österberg på HSB Sydost som kommit med förslag på hur vi bäst hanterar problemen med takavvattningen. Vi begär in en offert från HSB för upphandling och projektering.

Avier
Påminnelse om att avisering av månadsavgiften endast kommer att ske via e-post, e-faktura eller autogiro fom årsskiftet 2021/2022. Viktigt att  ni som inte har en dator/e-postadress fyller i en ansökan om autogiro.

Containrar
Vi har beställt 3 containrar, en för brännbart, icke brännbart samt för elskrot som placeras vid miljöhuset till helgen den 29–31 oktober.

Cykelrensning
Vi kommer att fotografera de omärkta cyklarna och skicka bilderna till polisen. De cyklarna placeras längst fram i källaren så de ska vara lättillgängliga när vi forslar bort dem efter den 1 november. Trasiga märkta cyklar placeras i ett och samma rum och kan placeras på annan plats än där de stod från början

/Styrelsen HSB Mistluren