Information från styrelsen september

29 september 2021 Om byte av termostater, projekt solceller/laddstolpar, träningsgruppen, inköp av snörakor och hjärtstartare, upphittat och extra stämman 20 september.

Byte av termostatventiler under hösten hade styrelsen planer på att låta Tjust Rör vars anbud vi godtagit utföra men tyvärr visade det sig att de gått i konkurs under juni månad så vi behöver göra en ny upphandling. Styrelsens förhoppning är att någon firma kan och har tid att utföra detta under oktober månad.

– Styrelsen har för avsikt att starta upp projekt solceller/laddstolpar och tar hjälp av HSB Sydost.

Träningsgruppen informerar om att träningsmaskinerna är servade och ser gärna att fler deltar och tar gärna emot synpunkter på förbättringar. Kontakta Håkan Eriksson på 0760169302 om ni vill ha en genomgång av hur maskinerna fungerar.

– Styrelsen kommer att köpa in snörakor med förlängningsskaft så vi kan få bort snön från taken på cykelhusen.

– Styrelsen har för avsikt att köpa in två hjärtstartare som kommer att placeras i källarna och kontakt tas med Räddningstjänsten angående utbildningstillfällen som ni som boende kan anmäla er till.

Trådlösa hörlurar upphittade på en soffa i lekparken, återfås mot beskrivning. Kontakta Annkatrin Kreutz

– Utifrån en skrivelse där ett antal medlemmar var missnöjda med hur stämman genomfördes den 7 juni kom en begäran om extrastämma som vi kallat till den 20 september där 40 röstberättigade fanns inkl fullmakter. Extrastämma föranledde inga förändringar om arvoden, antal ledamöter, val av styrelse och valberedning eller motioner.

Styrelsen HSB Mistluren