Information från styrelsens möte 28/11

04 december 2022 Om trasiga spjäll i fläktar, verktyg i skyddsrum, tvättstugor, ritningar och bygglov till inglasning av balkonger, laddning av elbilar, vattenläckor och låskolv i Miljöhuset.
  • Caverion som varit runt och åtgärdat de höga flödena har hittat en hel del trasiga spjäll som behöver åtgärdas och de kommer att lägga lappar hos de personer som är aktuella. De har också upptäckt att vissa har trasiga filter eller inte alls i sina fläktar vilket man är skyldig att ha och ni som vet med er att ni behöver ha nya filter ska köpa det, viktigt för att undvika nedsmutsning av kanalerna mer än nödvändigt. Vill ni att föreningen beställer filter kan vi göra det och ha ett litet lager men ni får själva stå för kostnaden och pengar till detta kan tas ut på inre fonden, meddela hur ni vill göra.

  • Styrelsen har via HSB gått igenom skyddsrummen och köpt in de verktyg som fattades.

  • För kännedom: Tvättstugorna är endast till för föreningens medlemmar, ej släkt och vänner!! Var vänlig respektera!!

  • Digitala ritningar finns på balkongerna om någon skulle vilja glasa in sin balkong, styrelsen har anlitat Dan Jönsson byggkonsult till detta. Föreningen har inget bygglov för att glasa in balkonger längre utan man får ansöka om detta själv hos Miljö- och Byggnadskontoret.

  • Det är inte tillåtet att ladda sin elbil från lägenheten.

  • Vi har råkat ut för två vattenläckor i föreningen, en i hus 50 och en i gymmet som är stängt tills vidare. Vi kommer att genomföra en översyn på alla vindar så vi kan kolla bojar och klammer på regnvattenledningarna och se om vi behöver justera antalet.

  • Låskolven i Miljöhuset är bytt så alla kan använda lägenhetsnyckeln  om taggen inte skulle fungera.

 

Styrelsen Mistluren