Information från styrelsens möte oktober

31 oktober 2022 Höjd årsavgift, medlemsmöte 14/11 om fönsterbyte, ny roddmaskin till gymmet, OVK-besiktning, krånglande dörr i miljöhuset, status på balkongplattor, rökning vid miljöhuset.
  • Vi beslutade på styrelsemötet den 24/10 att höja årsavgiften med 10 % och att anta offerten från Fönster och Dörrtjänst gällande fönsterbyte. Det kommer att innebära en höjning av månadsavgiften på mellan 340–400 kronor.
  • Medlemsmöte kommer att hållas den 14 november i Ludvigsborgsskolans aula kl 18.00 där vi kommer att informera om detta och företrädare från Dörrtjänst kommer att finnas på plats att ställa frågor till. Vår ekonom Niklas Blomkvist samt projektledare Veronica Johansson från HSB Sydost deltar också. Vi bjuder på frukt samt godis och vatten. Besök gärna Hagelbössan på Markörgatan där de håller på fönsterbyte och testa hur de fungerar. Fråga efter Emil eller kontakta ordföranden Rosita Ottosson. Meddelas endast på detta sätt.
  • Roddmaskinen i gymmet är trasig och det skulle kosta cirka 5 000–6 000 kronor att beställa hem delar till eftersom den utgått ur sortimentet enligt uppgift från Motion och Fitness som vi har serviceavtal med. De erbjuder en helt ny av annat märke för 3 500 kronor och styrelsen beslutade att köpa in en ny roddmaskin.
  • Caverion har börjat sätta upp lappar om och när de kommer för att justera de anmärkningar vi fick i protokollen från OVK-besiktningen.
  • Dörren till miljöhuset har inte gått att stänga under en längre tid men Låshuset är kontaktad för justering av problemet.
  • Vi har tagit prov på några balkongplattor för att kolla statusen på dem och de är i okej skick men en okulär besiktning föreslogs.
  • Ungdomar som suttit vid Miljöhuset och rökt är tillsagda att det inte är tillåtet. 

 

Styrelsen HSB Mistluren