Just nu har vi tekniska störningar som påverkar möjligheten att bli medlem digitalt här på webbsidan. Tjänsten kan inte verifiera några personnummer. Vi jobbar på en lösning.  Vänligen återkom vid ett senare tillfälle och fullfölj din ansökan.

Styrelsemöte den 14 november -22

15 november 2022

NOVEMBER- Information från senaste mötet den 14/11-22

Vid senaste styrelsemötet som ägde rum den 14 november beslutades följande:

·       Fönsterbyte i D -huset, 19 – 23, kommer att börja under vecka 47. Berörda hyresgäster informeras närmare.

·       En hyreshöjning av lägenheterna kommer att ske från och med den 1 januari -23 med 2,5%.

·       Nytt beslut har åter tagits att tända vinterbelysningen i träden i området. Givetvis kommer även två granar med belysning att tändas till advent.

·       Grovtvättstugan för mattor går inte längre att hyra då nya maskiner köpts in och slitaget blir för stort om hyresgästerna använder den. Används endast av vaktmästarna för grovtvätt.

·       All förvaring av cyklar och barnvagnar i trapphusen är förbjuden av säkerhetsskäl för brandfara. Detta gäller även skor och liknande. Barnvagnar skall förvaras i avsett utrymme utanför entrén, nyckel finns att hämta hos vicevärden. Cyklar skall förvaras utomhus i cykelställ eller på avsedd plats i källare. Cykel kan även förvaras i sin egen lägenhet.

·       Från och med 1 januari -23 är all egenodling förbjuden utanför hyreshusens entré. Vaktmästare sköter skötsel av buskar och träd, all egen odling av växter kommer därför att tas bort.

·       Många hyresgäster har behov av förvaring av konserver, torra varor, drickaback, frukt och grönsaker i sina förråd. Detta är helt ok om det sköts på ett ansvarsfullt sätt och inte framkallar lukter som inte är trevliga för övriga i trapphuset.

 

Styrelsen önskar härmed alla en trevlig advent!