Infoblad 173 - 2022

17 september 2022 Information till medlemmarna i BRF Skogslyckan

Nytt avtal för bredband

Föreningen har tecknat ett nytt gruppavtal med ComHem gällande bredband. Avtalet innebär snabbare internet till lägre pris. Mer information om avtalet och vad du som medlem behöver göra bifogas.

 

Besiktning av trädgårdar och innergårdar

Lördagen den 24 september kommer styrelsen tillsammans med föreningens vicevärd att genomföra den årliga besiktningen av trädgårdar och innergårdar. Du behöver inte vara hemma men se till att du låst upp eventuella låsta ytor.

 

Kort information om besiktningen för dig som är nyinflyttad: Besiktningen genomförs som ett led i det löpande underhållsarbetet. Efter besiktningen sammanställs en åtgärdslista över vad du som bostadsrättsinnehavare förväntas åtgärda och vad föreningen behöver åtgärda. Det kan exempelvis handla om att måla om staketet. Åtgärdslistan får du under våren 2023 och åtgärderna ska vara genomförda senast vid nästa besiktning hösten 2023, så det är gott om tid.

 

Container för trädgårdsavfall

7–23 oktober kommer en container för trädgårdsavfall att placeras utanför tvättstugan. Inga invasiva arter, exempelvis Parkslide, får slängas i containern. Vilka arter som räknas som invasiva och vad du ska göra om du upptäcker sådana i trädgården kan du läsa om på Växjö kommuns hemsida: www.vaxjo.se/sidor/hallbar-utveckling/vaxjo-kommuns-hallbarhetsarbete/invasiva-arter

 

Handlingar till styrelsen

Har du synpunkter, byggritningar eller annat som behöver komma styrelsen till kännedom? Lämna dessa i synpunktslådan vid tvättstugan.

 

Vägarbete vid Mörners väg

Under hösten bygger kommunen om Hovsrondellen. Det kommer bland annat innebära att delar av Mörners väg stängs av mellan 12 september och 10 oktober. Mer information finns på Växjö kommuns hemsida.

 

Sommarfest

Lördagen den 20 augusti hölls föreningens sommarfest. Det var en mycket efterlängtad och trevlig tillställning med tipspromenad, lekar och grillbuffé. Drygt 50 personer deltog. Vi tackar festkommittén och alla deltagare för en riktigt lyckad sommarfest!

 

 

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen

Information om nytt gruppavtal från ComHem, bilaga till Infoblad 173 - 2022