Infoblad 178 - 2023

22 mars 2023 Information till medlemmarna i BRF Skogslyckan

Genomgång av element

Det är dags för alla boende att kontrollera att elementen fungerar som de ska. Följ instruktionerna på lappen som delades ut tillsammans med det här infobrevet och lämna in svar i brevlådan vid tvättstugan senast 5 april. Svar är obligatoriskt. Om du inte fått någon lapp – kontakta föreningens sekreterare.


Container för trädgårdsavfall och grovsopor

Mellan 31 mars och 16 april kommer en för trädgårdsavfall att stå utanför föreningslokalen/tvättstugan. Mellan 31 mars och 9 april kommer en för grovsopor att stå utanför föreningslokalen/tvättstugan. OBS! Notera att det stod fel tid för grovsopscontainern i Information till medlemmarna nr 177.

OBS! Inga invasiva arter, exempelvis Parkslide, får slängas i containrarna. Vilka arter som räknas som invasiva och vad du ska göra om du upptäcker sådana i trädgården kan du läsa om på Växjö kommuns hemsida: www.vaxjo.se/sidor/hallbar-utveckling/vaxjo-kommuns-hallbarhetsarbete/invasiva-arter


Årsstämma 15 maj

Föreningens årsstämma kommer hållas 15 maj kl. 18.30 i Skogslyckans församlingshem. Mer information och formell kallelse kommer.


Målning och panelbyte

Kvarstående målning och panelbyte sker under våren. Berörda hushåll kommer kontaktas när det blir dags.


Viktig påminnelse: Ska du renovera invändigt eller utvändigt? Kolla igenom Skogslyckans ABC först!

Om du ska göra om invändigt eller utvändigt kan det hända att behöver du meddela styrelsen detta innan, i skrift och med ritning. När styrelsen godkänt kan du påbörja. Läs mer om vad som gäller i Skogslyckans ABC med bilagor. Den finns på föreningens hemsida och i din HSB-pärm. Ansökningar, synpunkter och annat som behöver komma styrelsen till kännedom lämnas i brevlådan vid tvättstugan.

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen