Infoblad 185- 2023

12 november 2023

Information till medlemmarna i BRF Skogslyckan

Nr 1852023-10-22

 

Hej,

Styrelsen vill informera om följande;

 

 Inför höst/vinter

Styrelsen vill påminna om att ställa tillbaka överbliven målarfärg i förrådet innan frosten kommer. Om något redskap som du lånar från förrådet går sönder - lägg en lapp i brevlådan i kvarterslokalen.

 

Viktig påminnelse: Ska du renovera invändigt eller utvändigt? Kolla igenom Skogslyckans ABC först!

Om du ska göra om invändigt eller utvändigt kan det hända att behöver du meddela styrelsen detta innan, i skrift och med ritning. När styrelsen godkänt kan du påbörja. Läs mer om vad som gäller i Skogslyckans ABC med bilagor. Den finns på föreningen hemsida (www.hsb.se/sydost/brf/skogslyckan/och i din HSB-pärm. Ansökningar, synpunkter och annat som behöver komma styrelsen till kännedom lämnas i synpunktslådan vid tvättstugan.

 

Katter i området

Föreningen hänvisar till miljö- och hälsoskyddsnämndens rekommendation om där katter får röra sig fritt utomhus. ”Om du upplever att en katt stör dig på din tomt eller i din bostad är du själv ansvarig för att freda dig”. Mer information finns att läsa i skrivelse vid tvättstugan. 

 

Boka tvättider via internet

Du vet väl om att du kan boka tvättider via internet. För mer information se föreningens hemsida, www.hsb.se/sydost/brf/skogslyckan/

 

Facebookgrupp

Föreningen har en Facebookgrupp! Här delar vi information som rör vårt boende. Det finns också möjlighet att köpa/sälja/byta varor. Du hittar gruppen genom att söka på BRF Skogslyckan i Växjö på Facebook.

 

Höstmys

Nu när hösten är här med mörkare kvällar är det mysigt medtända ljus. Vi vill bara skicka med en påminnelse om att inte glömma att släcka era levande ljus. 

 

 

 

 

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen

Föreningens hemsida: www.hsb.se/sydost/brf/skogslyckan/

Föreningens Facebookgrupp: BRF Skogslyckan i Växjö