Infoblad 02 - 2017

23 februari 2017

Värmepannorna
Några av de värmepannor som byttes ut för några år sedan har haft mindre funktionsfel och i vissa fall felindikerat utan att något fel har kunnat noteras.  Vicevärden kommer därför att lämna ut en enkät där medlemmarna uppmanas att rapportera eventuella driftstörningar. Leverantören kommer sedan att kontaktas för avstämning och genomgång innan garantitiden upphör.
 Eluttag för spis
Vid ett par tillfällen har medlemmar drabbats av rök- och värmutveckling från spiskontakten. Någon gång kan det bero på att man i samband med städning bakom spisen har dragit ut kontakten och att den sedan inte har blivit ordentligt intryckt i vägguttaget, men det kan också bero på överutnyttjande av spisens enheter. Våra huvudsäkringar räcker inte riktigt till för att använda alla plattorna och kanske två ugnar samtidigt. Valet av storlek på huvudsäkring gjordes när husen byggdes för att hålla nere medlemmarnas kostnad för elabonnemanget och är inte helt enkelt att ändra i efterhand. Styrelsen uppmanar därför alla medlemmar att vara observanta på problemet.
Föreningsstämma 2017
Föreningens årsstämma hålls den 11 maj på Brofästet. Eventuella motioner till stämman ska lämnas till styrelsen senast den 31 mars för att kunna behandlas på stämman.
 Nästa styrelsemöte
Styrelsens nästa möte hålls den 16 mars kl. 18.00. Då kommer HSB att redovisa förslag till bokslut för 2016. Även revisorerna kallas till mötet.