Infoblad 03 - 2017

18 mars 2017

INFOBLAD  mars 2017
Upptagning av vintersand
Fredagen den 24 mars kommer HSB att ta upp årets vintersand. Vi ber alla medlemmar att till dess själva sopa av loftgångar och trappor och även gångarna mellan entréer och angöringsväg.
Vårens städdag
Vårens städdag blir den 9 april. Mera info kommer på anslagstavlan.
Värmepannorna
Enkäten om värmepannorna har besvarats av 31 medlemmar (av 32 möjliga). Vicevärden kommer att kontakta entreprenören Kylteknik för genomgång av svaren och överenskommelse om åtgärder. Berörda medlemmar kommer därefter att kontaktas.
Badbryggan
Som de flesta har noterat så gick det extrema högvattnet illa åt badbryggan på udden. Kommunen hävdar att föreningen är ansvarig för eventuella reparationer, något som i så fall blir en stor kostnad för oss. Styrelsen är tveksam till hur vi ska gå vidare och frågan kommer att tas upp på stämman i maj.
Föreningsstämma 2017
Föreningens årsstämma hålls den 11 maj på Brofästet. Eventuella motioner till stämman ska lämnas till styrelsen senast den 31 mars för att kunna behandlas på stämman.
Nästa styrelsemöte                                                                                                                      Styrelsens nästa möte hålls den 27 april kl. 18.00.