Infoblad 11 - 2020

23 december 2020

Infoblad december 2020

Avtal bredband med Telia är klart, kan enl. Telia vara genomfört inom 3-5 månader. Således mars, april eller maj. Mer information om detta på nyåret. Berne Ekvall, Svinövägen 34, är vår sakkunnige inom området och besvarar ev. frågor.

Vad beträffar stölden av vår utrustning, avsedd för fastighetsskötsel svarar Länsförsäkringar att ingen ersättning utgår då det synbarligen inte varit något inbrott!!!

Lönnen på gården hus A har mycket varsamt beskurits, vi vill inte ha den högre!. Lönnen invid lekplatsen har likaledes beskurits vilket med tanke på dess form borde gjorts för länge sedan. Trädet söder arkaden hus B togs bort, då det inte mådde bra. Önskemål om annat tar vi gärna emot synpunkter på.

Miljöstation - Ökad hämtningsintervall på färgat glas har beställts, det förbrukas mer än vi planerat för, så i fortsättningen töms det kärlet var 14:e dag! Nu närmar sig storhelger och vi avvaktar och ser hur befintliga kärl och tömningsintervall svarar upp mot det ökade behovet.

Vicevärdsfrågan - Så har vår vicevärd flyttat till Öland. Dock är det så att hans uppdrag som vice värd gäller t.o.m. årsskiftet. Därefter är Kjell styrelseledamot fram till stämman i maj 2021. Passar på att hälsa vår nya vicevärd välkommen i föreningsarbetet fr.o.m. 1 jan 2021, alltså Stefan Gustavsson, Svinövägen 70. 

/Styrelsen