Infoblad 4 - maj 2018

07 maj 2018

Infoblad maj 2018

Badbryggan på Udden

Styrelsen har beställt renovering av badbryggan på Udden. Bryggan rätas upp och förstärks med en järnbalk. Arbetet utförs av Håkan Anderssons Dyk & Anläggning AB, innan föreningen med gemensamma insatser målar om den.

Spindelbekämpning

Under försommaren kommer föreningen att låta genomföra besprutning mot spindlar på samma sätt som gjorts tidigare. Besprutningen har effekt i 2-3 år innan den behöver göras om.

OVK – obligatorisk ventilationskontroll  

Under vecka 20 kommer OVK-kontroll att genomföras i samtliga lägenheter. Information och tidplan har tidigare lämnats ut av vicevärd Kjell Petersson.

Flytbryggan

Ett stort TACK till Maud och Peter Jonsson som lagt ner ett enormt jobb med att rengöra och olja in båtbryggan samt skrapat och målat dörrarna till bodarna på udden.                                                             

Gräsklippning

På insidan av dörren till miljörummet finns en lista man kan teckna sig för gräsklippning av ytor (brunmarkerade) som inte klipps av HSB. OBS!  Om flera medlemmar delar på en yta så blir inte uppgiften så betungande.                                          

Föreningsstämma 2018

Årets föreningsstämma genomförs den 22 maj. Kallelse och information har delats ut till alla boende. Anmälan till stämman ska göras senast den 14 maj, och glöm inte att meddela eventuella allergier.

Nästa styrelsemöte 

Styrelsens nästa möte hålls den 24 maj 2018 (konstituerande möte).