Infoblad 5 - 2020

19 maj 2020

Infoblad maj 2020

”Pappersstämman”, per capsulam, är nu genomförd. Nittionio procent av svaren fick vi närmast med vändande post, jättebra. Sen kan det ju vara så att någon varit bortrest och då kan ju processen förlängas lite. Men som sagt, nu är det klart och vi kan bara hoppas/tro att allt gått rätt till så revisionen 2021 inte har några anmärkningar.

Att stämmoprotokoll och tillhörande bilagor finns på plats innebär att styrelsen nu ska ha ett ”konstituerande” möte, närmare bestämt till den 28 maj. Hur nu det ska gå till? Känns ändå bra att vi valde denna procedur och nu genomfört den!

För övrigt har målningsentreprenaden påbörjats med Sandå Måleri. Nämnas kan att det är bara sex lägenheter de måste gå igenom för att nå ”balkongtaket”, det gäller: Svinövägen 80, 78, 76, 38, 36 och 40.

Garageportarna är provmålade med gott resultat, återstår nu bara att tidigare målningsentreprenad fullföljer till ett godkänt resultat.

Kalmar kommun var oss behjälpliga med att ta ned några döda träd på udden, den mesta björkveden har tacksamt tagits om hand av en medlem, till våran grillplats på udden.

När det gäller en genomgång/service på våra frånluftsvärmepumpar kommer vi att vänta med den till närmare höstkanten, innan uppvärmningssäsongen börjar. Då är förhoppningsvis målarna klara också. 

Styrelsen