Infoblad 5 2024

05 juni 2024
Ekonomin för period 5 ser bra ut. Kostnaden för ombyggnad av våra hissar är betald och vi har gott om tillgångar i kassan. Handelsbanken har sänkt räntan med 0,25 % på vårt rörliga lån och det förväntas ytterligare sänkningar under resten av året. Kostnaden för sophämtning har minskat i och med den nya rutinen som vi var snabba att anmäla oss till. Om inget oförutsett inträffar bör vi därför göra ett överskott i förhållande till budget för 2024.
Vi skall genomföra en besiktning och rensning av våra ventilationskanaler. Därvid behöver sotarna tillgång till våra lägenheter. Lennart kommer att lämna en mer detaljerad information då det dags för åtgärden.
En lägenhet har sålts i föreningen. Ägarskiftet kommer att ske den 1 augusti 2024.
Styrelsen kommer att sammanträda sista onsdagen i varje månad med undantag för december.
Målning av plåtdetaljer kommer att ske under sommaren. Vi var tvungna att skjuta på denna insats för att avvakta tvättningen av våra fastigheter förra året.
Enligt samstämmiga uppgifter var utbildningen i HLR och krishantering mycket bra och uppskattad. Som en följd av utbildningen undersöker nu styrelsen förutsättningarna för att anskaffa en hjärtstartare.
Till sist hoppas styrelsen på en trevlig sommar för alla medlemmar.