Infoblad 6 2020

15 juni 2020

 

Infoblad juni 2020

Det som nu hänt efter ”stämman” är att styrelsen haft ett konstituerande möte (28 maj) samt ett första styrelsemöte (11 juni) inför det nya verksamhetsåret till stämman 2021.

Bägge de två senaste möten har styrelsen valt att hyra ett större rum på vandrahemmet Svanen (Ängö) för att undvika att behöva sitta i knät på varandra i vår egen lilla expedition. 

Nästa möte är utsatt till 27 augusti, plats ännu oklart. Således tar även vi nu lite semester!

För övrigt ser vi i underhållsplanen att det föreligger inga större projekt, vare sig 2021, eller 2022, eller 2023 eller 2024. Detta ger föreningen en bra möjlighet att lägga upp en buffert för det som kommer om 5 – 10 år. Självfallet kan det hända oförutsedda saker, men det är lite svårt att planera för.

Underhållsbesiktning av våra fastigheter kommer att ske 7 juli, varefter planen revideras vid behov.

Vad gäller källsortering av sopor återkommer vi efter mötet i augusti.

Patriciervillan är som bekant såld och nya ägare tillträder 1 sept. Nuvarande fastighetsägare fick löfte att lägga sin båt vid flytbryggan, det gäller självfallet inte den nye ägaren. Boj m.m. har i och med detta övergått till föreningens ägo.

Avslutningsvis angående våra ”trivselregler”. Styrelsen har i sina olika skepnader sedan 1993 gått ut med regler hur vi vill ha det inom området för allas trivsel och bästa. Vi kan väl konstatera att kontinuiteten i detta har inte varit den bästa. Därför har vi i dag olika markiser, olika insynsskydd/vindskydd för balkonger m.m. Styrelsen avser revidera nuvarande trivselregler och utkomma med dessa under hösten.

Vi önskar alla ”Talluddare” en fin och avkopplande sommar och nu närmaste en fin och trevlig MIDSOMMARHELG!