Infoblad 6 2024

05 september 2024

Info till medlemmar i brf Talludden

Hej alla medlemmar!
Styrelsen hoppas att alla har haft en bra och trivsam sommar. Men nu rullar styrelsearbetet igång och vi hade vårt första möte igår. Nu är det på plats med lite ny information.

1.Ekonomin för 2024 ser bra ut och vi förväntar oss att hålla budgeten. Budgetarbetet för 2025 har satt igång och under oktober/november kommer den att fastställas. Som alla numera har noterat är räntorna på väg neråt varför vi förväntar oss än lättnad på ränteläget.

2. Föreningen har köpt in en hjärtstartare. Denna kommer att placeras i miljörummet. Den mår bäst av att placeras inomhus och tillgång till el är en förutsättning för att den skall fungera.

3. Arbetsdagen i höst är fastställd till den 20 oktober klockan 10.00. Notera detta i era kalendrar redan nu så att vi får en god uppslutning.

4. I samband med OVK besiktningen gjorde Lennart en besiktning av våra elcentraler. Bland annat noterade han vilka som saknar jordfelsbrytare. Lennart återkommer med förslag om vilka elskåp som bör kompletteras. Beslut om detta tas av lägenhetsinnehavaren som också står för kostnaden av åtgärden.

5. Färgen på undertaket i loftgången i A huset har flagnat. Det finns ett års garanti kvar på arbetet. Lennart har kontaktat målerifirman för åtgärd.

6. Ett nytt arrangemang för kanot uppläggning kommer att ske under året. Den gamla har nu tjänat ut, dessutom är placeringen inte optimal.

7. Kommunen har återigen kontaktas angående deras gräsytor som inte klipps trots utlovade insatser. Fortsättning följer.

Hälsningar styrelsen.