Infoblad 7 - 2019

23 september 2019

Infoblad september 2019

Inför budgetarbetet 2020 beslutades att bjuda in HSB-ekonomen Gunilla, till nästa styrelsemöte för att hela styrelsen ska få en nära information och möjlighet att ställa frågor.

Underhållsplanen är reviderad och 2020 kommer förråden att målas, planken/vindskydden mellan marklägenheterna liksom plåtarbeten vid fönster och dörrar målas.

Skyddsrummen kommer att besiktigas, då de idag inte är godkända.

Ang. Patriciervillan så finns en del tankar kring garagets ”ombyggnad”, dock har styrelsen inte fått något konkret, typ ritning. Styrelsen är emot ev. höjning av taknock eller överhuvudtaget förändring av nuvarande takvinkel.

Vad gäller träd i ”parken” tillstyrker vi inte nedtagning annat än av skäl som sjukdom eller risk för liv och egendom. Styrelsen beslöt att inbjuda en arborist för en helhetsbedömning.

Enkät är nu utlämnad och vi hoppas att alla fyller i så gott man kan. Vi hoppas och tror att det kan tillföra något positivt.

KSRR har lämnat pris och förslag till en bättre sortering av våra sopor. Förutom hushållssopor kommer det också finnas kärl för pappersförpackningar, plast, tidningar, metall samt glas. Återstår att se vad vi får rum med i befintligt miljörum.

Höstens städdag kommer att bli den 17 november.

Härom återkommer vi om närmare besked.

Årets resterande tilldelning av filter kommer att delas ut de närmaste dagarna.

Nästa styrelsemöte den 10 oktober 2019.

Styrelsen