Infoblad 08 - 2017

28 september 2017

INFOBLAD  sep 2017

Medlemsmöte

Enligt den HSB-kod som föreningsstämman antog i maj ska minst ett medlemsmöte hållas årligen utöver ordinarie föreningsstämma.

Styrelsen har beslutat att genomföra ett medlemsmöte tisdagen den 7 november kl. 18.00. Mötet hålls på Brofästet, och frågor som styrelsen önskar ta upp är ekonomi och markskötselfrågor. Självklart är också alla mötesdeltagare välkomna att ställa frågor. Mera information kommer att skickas ut i samband med inbjudan.

Julbord

Styrelsen kommer att inom kort gå ut med intresseförfrågan om ett gemensamt julbord för medlemmar och boende i föreningen. Vi tittar på Länsmuséet och tänker oss någon gång i mitten av december. Föreningen subventionerar kostnaden med halva priset.

Höstens städdag

Den årliga gemensamma städdagen planeras som tidigare meddelats till den 19 november. Samordnare för aktiviteterna är vicevärden Kjell Petersson. Hör gärna av er till honom med tips och synpunkter om saker som bör göras då.

Nästa styrelsemöte

 

Styrelsens nästa möte är ett budgetmöte och hålls den 25 oktober kl. 18.00 på HSB-kontoret. Då medverkar även våra revisorer och ekonomen Gunilla Gustavsson från HSB.