Infoblad 8 - 2022

11 december 2022

Då var sista styrelsemötet för året avklarat. 

Vi hälsar en ny medlem välkommen på Svinövägen 70. Hon flyttar in efter nyår och samtidigt önskar vi Stefan och Kristina lycka till.

Hoppas alla fått de uppdaterade trivselreglerna. Hör av er annars.

Boka den 26 januari kl 18:00 för ett medlemsmöte. Återkommer om plats. Har ni funderingar på hur vi ska kunna utveckla föreningen mer eller hur vi medlemmar ska kunna bidra själva till detta eller bara om ni har någon fråga ni vill ta upp, så skicka detta till talluddenkalmar@gmail.com

Lennart har bytt ut lamporna på fasaden till ledlampor och det sparar vi el på och det har blivit bättre ljus, så win win. 

Om ni kör in genom grindarna nere vid vaktmästarbostaden så går en grind inåt och en utåt. Det är någon som har försökt på lite fel sätt så pinnen har blivit böjd. Upplys gärna ev hantverkare som ni beställer att det ligger till så. Det har även kommit in funderingar från medlemmar om att vi måste skärpa till oss när vi kör på området att INTE köra på gräsmattorna då dessa slits sönder. Det är NI som anlitar hantverkare som måste visa dessa var de får stå och vart de ska köra för att minimera störningarna.

Söndagen den 12 december kl 15 bjuder trivselgruppen in till glöggmingel utanför vicevärdslokalen

/Styrelsen