Informationsblad 12

26 oktober 2007 Infobladet finns också på föreningens anslagstavla.

Ekonomi
Den största enskilda posten bland omkostnaderna är reparation av värmepumparna. Kostnaderna har gått ner sedan vi började byta filter med jämna 6 månaders intervall.

Vattenförbrukningen ökar lite för varje år. Underhållskostnaderna ökar också i takt med att byggnaderna blir äldre, men detta har vi satt av resurser till.

Räntekostnaderna ligger fortfarande en del under budget och resultatet för 2007 kommer att bli ett ganska stort plus. Styrelsen tjuvkikade en del på den kommande budgeten och där kommer inga överraskningar varken på omkostnadssidan eller i räntekostnaderna.

TV kanaler
Ytterligare ett ”rack” har installerats i vår TV- anläggning. Det innebär att du kan hos dig installera en ”boxer-box" för att få ytterligare kanaler. Tala med Christer Bergkvist hur du skall gå tillväga för att utnyttja denna möjlighet.

Brandsläckare
Brandsläckarna har nu kommit upp i soprummet, elmätarrummen i hus A och B samt i radhusens elmätarrum. Läs genom anvisningarna så du vet före användandet hur de fungerar. De är enkla att ta bort från sitt fäste och mycket enkla att använda; Drag bort sprinten och tryck på handtaget. Alla har fått ut föreningens anvisningar om hur vi förfar vid brand och hur vi förebygger.

Höststäddagen
Bestämdes att höststäddagen ska ske den 18 nov.
Se närmare anslag här på hemsidan.

MVH
Styrelsen