Informationsblad 17

24 april 2008 Efter det stora arbetet med våra rabatter och gräsmattor grillar vi korv och umgås.

Arbetsdagen
Under arbetsdagen fick vi allt gjort som var planerat. Vi har aldrig varit med så många. Alla de nyinflyttade var med och hälsades välkomna i föreningen. Tack alla för utomordentligt utfört arbete!

Elförbrukningen
Sedan tidigare har vi haft hög elförbrukning i de gemensamma utrymmena. Energirådgivare från vår elleverantör bedyrar att det inte är något fel på de nya mätarna utan det bror på förbrukning av oss. Det är endast garagen som kan dra så mycket extra el (10 000kWh under förra året).

Högtryckstvätt
Den nya högtryckstvätten är klar för användning. Följ anvisningarna som finns i förrådet.

Rengörning och målning
Under maj kommer föreningen att låta rengöra och måla våra plåt- och träinteckningar på hus A, B och C. Claessons Måleri har fått arbetet. De kommer att ha både folk och maskiner här. Eftersom man kommer att spruta vatten på det tvättade ytorna kommer det att rinna ner över våra fönster. Undvik att tvätta fönster före arbetet.

Sprickor i yttertrapporna
Yttertrapporna till etagelägenheterna kommer att renoveras pga sprickbildning, men vi vet inte riktigt när det blir av. Det kommer att innebära att de är oanvändbara under några timmar vid två tillfällen. Det kan bli strax före semestrarna i juli eller också strax efter. Vilket meddelas senare.

Filterbyte
Filterbyte kommer att ske under maj månad. Filter kommer att delas ut samtidigt som inbjudan till stämman.

/Styrelsen.