Informationsblad 4

09 december 2006 Information till medlemmarna i brf Talludden från styrelsens protokoll 06. Informationen finns också på vår anslagstavla.

Föreningens ekonomi
Inga nya utgifter som kan hota vårt goda resultat syns, varken på räntor eller andra kostnader.

Kapitaltillskott
Styrelsen har arbetat med detta sedan stämman gav oss uppdraget. Vi har testat ett antal olika möjligheter. Kapitaltillskott verkar ej vara den väg vi kan gå. Vi återkommer med en utförligare redovisning före årsskiftet.

Inglasning av balkonger och uteplatser
Två är klara och besiktigade. Ytterligare en är klar för besiktning och detta kommer att ske efter nyår. Styrelsen beslutade att kostnaderna, som skall fördelas mellan ”inglasarna”, skjuts framåt ett år till årsskiftet 2007/2008.

Dålig luft i förråden
Styrelsen har beslutat att sätta in ”Paxfläktar” i de förråd där skyddsrum finns.

Arbetsdagen
Medlemmarna gjorde en utmärkt insats under arbetsdagen. Alla de uppgifter som hade planerats genomfördes. Containern var välfylld och medlemmarna kommer att få tillgång till sådan varje höst även framöver. Lindarna hade ej behagat att släppa sina löv till arbetsdagen, så vi fick planera en extra mindre sådan för att få bort dessa löv.

Vassbekämpning i kanalen
Kommunen har blivit tillskriven av föreningarna runt kanalen om vassbekämpning. Något svar har vi ännu ej fått. Initiativtagare och ansvarig för utförandet har varit Lasse Berg.

Med vänlig hälsning

Styrelsen